Wat vertelt je lichaam over je klachten?

Van een val op je tanden naar heupklachten en schouderklachten.

We realiseren ons niet vaak genoeg hoe wonderlijk, slim en uniek ons lichaam is. Het begint al bij het ontstaan als embryo, de hartkloppingen van het hart die ons het leven schenken.

Wij zijn hier dankbaar voor! Maar door een onschuldige val, ongeval of verkeerde beweging en voeding kan ons lichaam zichzelf onbewust corrigeren wat later tot grotere lichamelijke klachten kan leiden.
Iedereen heeft in zijn leven wel eens iets meegemaakt. In mijn praktijk ga ik op zoek naar de oorzaak, het begin punt van uw klachten.

Zo nu ook… een klant die al jaren last heeft van zijn heupen en sinds 1 jaar krijgt hij ook last van zijn schouder. De klachten begonnen 20 jaar geleden op jonge leeftijd met rugklachten.

Tijdens de behandeling komen we uit bij zijn bovenkaak. Het blijkt dat hij in zijn jeugd op zijn tanden is gevallen en dat dit ook nooit goed is hersteld. Het lichaam heeft op dat moment onbewust hulp verleent door als eerste reactie te zorgen dat hij zijn val opving.

Doordat de bovenkaak zichzelf niet heeft hersteld ontstaan er op latere leeftijd andere lichamelijke klachten die er aan verbonden zijn. Door middel van de bovenkaak te behandelen zullen alle lichamelijke klachten die daar aan verbonden zijn verminderen.