Hoe kan ik mijn kind helpen met zijn leerproblemen? Onzekerheid? Faalangst? Niet meer naar school willen? Je kind doet zo zijn best maar het komt er niet uit? Je kind kan niet meekomen in de klas? Dit is voor ouders helaas herkenbaar.

Reacties zoals deze zijn daarom waardevol:

Roy “Rekenen is nu zo makkelijk ik maak het als eerste af”            Roy is behandelt voor dyscalculi

Moeder Mirthe ” Ze pakte zomaar een boek om in te lezen met plezier”    Mirthe is behandelt voor dyslexie

Bart “Ik mag twee nivo’s hoger afstromen dan verwacht door de vooruitgang die ik laat zien in de afgelopen maanden.  Bart is behandelt voor dyslexie en concentratie problemen en ging naar niveau 4 waar hij het heel goed doet. 

 

 

MIJN MISSIE is om kinderen weer volop te laten stralen en kind te laten zijn. Kinderen die uit balans zijn weer goed in hun vel te laten zitten waardoor alles makkelijker gaat vooral het leren en begrijpen

Ik ben Arianda.

 

Ik ben moeder van een zoon Luuk van 17 jaar en een dochter Lisa van 16 jaar. Ik geloof in moeder intuitie en kracht vooral als het om je kind gaat. Een kind huilt niet zomaar een kind is niet zomaar gefrusteerd soms worden kinderen of volwassenen door gebeurtenissen, ongeval of vaak bij kinderen geboorte beperkt in hun lichaam wat zich op verschillende manieren kan uiten., oa leerproblemen, concentratie, onzekerheid, adhd.  In mijn zoektocht  heb ik ondervonden dat er meer mogelijk is dan dat wordt verteld en door stimuleren van het zelfhelende vermogen van het lichaam weer in eigen kracht en balans te komen.  Met deze kennis wil ik jou helpen om het beste uit je kind te halen voor de toekomst.  In mijn zoektocht naar het beste ben ik continue mezelf aan het opleiden. Ik ben begonnen met Cranio Sacraal therapie daarop volgend Embryonale Integrated  Ostheopatie, Primiaire Reflexen en Energetisch Structureel Balans.

Elk kind is uniek en daardoor ook een andere aanpak nodig heeft.

Ik gun een ieder veel levensvreugde, genieten, bewust leven en in balans te zijn en door de therapie een goede bijdrage daar aan te kunnen leveren

xxx

Lars heeft de behandelingen bij Arianda nooit als vervelend ervaren. Hij voelt zich bij Arianda op zijn gemak en voelt zich na die tijd ook altijd super goed. Ook de oefeningen die we voor thuis meekregen vond hij niet vervelend. Dit komt ook doordat hij eigenlijk vanaf de eerste paar behandelingen zelf ook al merkte dat dit resultaat gaf.

De behandelingen hebben voor Lars super goed uitgepakt. Hij ging in groep 8 met zulke sprongen vooruit qua leesniveau dat hij niet meer in aanmerking kwam voor een dyslexie-verklaring. Ook voor zijn zelfvertrouwen zijn de behandelingen erg goed geweest.

M.V. Lars

Zoals de meeste clienten van mij wel weten ga ik graag dansend door het leven letterlijk en figuurlijk en dit is ook met vallen en opstaan! En ook hieruit blijkt dat vooral met enthousiasme en doorzettingsvermorgen je tot een mooi eindresultaat kan komen dit inzicht geef ik graag door aan mijn clienten.